Meniu
Cos cumparaturi

     Comenzile primite pana la ora 12.00 vor fi procesate in aceeasi zi, iar cele primite dupa ora 12.00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. comanda minima 100 ron. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 ron.

Service Online

ATENȚIE!!! - Această categorie este exclusivă pentru clienții care profesează în domeniu Service GSM.

Brand: AscoGSM Model: ASCO906460
Borneo Schematics este un instrument obligatoriu pentru oricine se ocupă cu repararea hardware-ului telefonului.Acest vizualizator de scheme hardware online vă permite să utilizați:Bitmaps PCBsolutii de reparatii hardwarescheme oficiale PDFPoate fi folosit doar pe 1 PC. Acces valabil 1 an...
Brand: Chimera Model: ChimeraTool Credite
.Creditele Chimera Tool Server sunt destinate întreținerii telefoanelor BlackBerry, Samsung și LG*, precum și achiziționării de activări Chimera Tool.Informații mai detaliate despre consumul de credite și caracteristicile suportate sunt indicate mai jos:Samsung LGBlackBerryNotă! Este neces..
Brand: AscoGSM Model: Depanarea smartphone-urilor de la distanță
Depanarea smartphone-urilor de la distanțăCITIȚI CU ATENȚIE INSTRUCȚIUNIILE!!!PREȚUL POATE SĂ DIFERE DE LA UN MODEL LA ALTULTIMP De lucru: 10-60 MinuteCapacitățile avansate ale serviciului FlexiHub facilitează conectarea wireless la smartphone-urile clienților tăi și depanează orice problemă ..
Brand: AscoGSM Model: Moto Key Server Credite
Credite Moto-Key Server Credite  10 - 1000Moto-Key este un nou instrument bazat pe credit pentru repararea și decodarea rețelei pe telefoanele Motorola.Notă! În timpul plasării comenzii, vă rugăm să furnizați numele de utilizator folosit pentru Moto-Key.Caracteristici:Reparați/Decodificați..
Brand: AscoGSM Model: Moto Key Server 50 Credite
Credite Moto-Key Server - pachet de 50 de crediteMoto-Key este un nou instrument bazat pe credit pentru repararea și decodarea rețelei pe telefoanele Motorola.Notă! În timpul plasării comenzii, vă rugăm să furnizați numele de utilizator folosit pentru Moto-Key.Caracteristici:Reparați/Decodifica..
Brand: AscoGSM Model: Resetare Cont Google /FRP/ Samsung/ Orice Tara/Flexihub
DEPANAREA SMARTPHONE-URILOR DE LA DISTANȚĂCITIȚI CU ATENȚIE INSTRUCȚIUNIILE!!!TIMP De lucru: 10-60 MinuteCapacitățile avansate ale serviciului FlexiHub facilitează conectarea wireless la smartphone-urile clienților tăi și depanează orice problemă fără a avea dispozitivele defectuoase ..
Brand: AscoGSM Model: ToolX frp
RESETARE CONT GOOGLE SAMSUNG ToolX8 Credite = 1 Telefon Deblocat>>><<<..
Brand: AscoGSM Model: SAM-FRPTOOL Existing Account
Sam-FRP Tool este un nou instrument bazat pe credit pentru Eliminarea FRP pe telefoanele Samsung.ATENTIE!!! - Comanda de Credite Minime este de 50/Crd.Politica privind crearea conturilor și creditele pot fi modificate, vă rugăm să urmați actualizările.Înainte de a efectua operațiunea, vă rugăm să ve..
Brand: AscoGSM Model: SAM-FRPTOOL New Account
Sam-FRP Tool este un nou instrument bazat pe credit pentru Eliminarea FRP pe telefoanele Samsung.Politica privind crearea conturilor și creditele pot fi modificate, vă rugăm să urmați actualizările.Înainte de a efectua operațiunea, vă rugăm să verificați dacă există SLOTE GRATUITE și starea serverul..
Brand: AscoGSM Model: Samkey Server Credits Existing User
Creditele Samkey Server User Existent, permit decodarea rapidă și ușoară a telefoanelor Samsung prin software-ul SamKEY CodeReader.Pretul de operare este de 1 - 6 credite (depinde de telefon)Comanda minima este de 20 de credite.Produs digital. Fără rambursări, fără returnări. Ins..
Brand: AscoGSM Model: Samkey Server Credits New User
Creditele Samkey Server User Nou, permit decodarea rapidă și ușoară a telefoanelor Samsung prin software-ul SamKEY CodeReader.Pretul de operare este de 1 - 6 credite (depinde de telefon)Comanda minima este de 20 de credite.Produs digital. Fără rambursări, fără returnări. Instrucț..
Brand: Samsung Model: Samsung Europe Limited Country-NCK+MCK(Unfreeze)-Database 1
Baza de date 1 este actualizată până la 10.03.2017NU se dă nici o rambursare dacă codul vine cu NCK=00000000Acest serviciu este limitat la Samsung care provine din orice rețea din următoarele țări europene: Albania, Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Grecia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, ..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)