Menu
Cosul meu
20% OFF on all products Shop now

Service Online

ATENȚIE!!! - Această categorie este exclusivă pentru clienții care profesează în domeniu Service GSM.

Brand: AscoGSM Model: ASCO906460
Borneo Schematics este un instrument obligatoriu pentru oricine se ocupă cu repararea hardware-ului telefonului.Acest vizualizator de scheme hardware online vă permite să utilizați:Bitmaps PCBsolutii de reparatii hardwarescheme oficiale PDFPoate fi folosit doar pe 1 PC. Acces valabil 1 an...
222,50Ron
Brand: Chimera Model: ChimeraTool Credite
Credite - ChimeraTool..
0,75Ron
Credite Online NCK Dongle
Nou
Brand: NCK BOX/DONGLE Model: Credite NCK Dongle
Credite Online NCK Dongle..
8,50Ron
Brand: AscoGSM Model: Depanarea smartphone-urilor de la distanță
Depanarea smartphone-urilor de la distanțăCITIȚI CU ATENȚIE INSTRUCȚIUNIILE!!!PREȚUL POATE SĂ DIFERE DE LA UN MODEL LA ALTULTIMP De lucru: 10-60 MinuteCapacitățile avansate ale serviciului FlexiHub facilitează conectarea wireless la smartphone-urile clienților tăi și depanează orice problemă ..
30,00Ron
Halabtech Support Server Credite
Nou
Brand: Halabtech Model: Halabtech Credite
Halabtech Support Server Credite pentru activare,decodare,firmware pentru serverul HalabtTech...
5,00Ron
Brand: AscoGSM Model: Moto Key Server Credite
Credite Moto-Key Server Credite  10 - 1000Moto-Key este un nou instrument bazat pe credit pentru repararea și decodarea rețelei pe telefoanele Motorola.Notă! În timpul plasării comenzii, vă rugăm să furnizați numele de utilizator folosit pentru Moto-Key.Caracteristici:Reparați/Decodificați..
6,00Ron
Brand: AscoGSM Model: Moto Key Server 50 Credite
Credite Moto-Key Server - pachet de 50 de crediteMoto-Key este un nou instrument bazat pe credit pentru repararea și decodarea rețelei pe telefoanele Motorola.Notă! În timpul plasării comenzii, vă rugăm să furnizați numele de utilizator folosit pentru Moto-Key.Caracteristici:Reparați/Decodifica..
300,00Ron
Brand: AscoGSM Model: Samkey Server Credits Existing User
Creditele Samkey Server User Existent, permit decodarea rapidă și ușoară a telefoanelor Samsung prin software-ul SamKEY CodeReader.Pretul de operare este de 1 - 6 credite (depinde de telefon)Comanda minima este de 20 de credite.Produs digital. Fără rambursări, fără returnări. Ins..
7,75Ron
Brand: AscoGSM Model: Samkey Server Credits New User
Creditele Samkey Server User Nou, permit decodarea rapidă și ușoară a telefoanelor Samsung prin software-ul SamKEY CodeReader.Pretul de operare este de 1 - 6 credite (depinde de telefon)Comanda minima este de 20 de credite.Produs digital. Fără rambursări, fără returnări. Instrucț..
7,75Ron
Brand: Samsung Model: Samsung Europe Limited Country-NCK+MCK(Unfreeze)-Database 1
Baza de date 1 este actualizată până la 10.03.2017NU se dă nici o rambursare dacă codul vine cu NCK=00000000Acest serviciu este limitat la Samsung care provine din orice rețea din următoarele țări europene: Albania, Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Grecia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, ..
30,00Ron
Sigma Plus - Box/Dongle Activare 1 An
Nou
Brand: AscoGSM Model: Sigma Plus - Activare 1 An
Sigma Plus - Box/Dongle Activare 1 An..
350,00Ron
Sigma Plus - Box/Dongle Activare 6 Luni
Nou
Brand: AscoGSM Model: Sigma Plus - Activare 6 Luni
Sigma Plus - Box/Dongle Activare 6 Luni..
275,00Ron
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)