Menu
Cosul meu
20% OFF on all products Shop now

Protectie Covid-19
Acționăm cu maximă responsabilitate și în strânsă colaborare cu autoritățile competente, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de acestea.

Am implementat deja un set de măsuri pentru a evita orice risc de îngreunare a activității în relația cu dumeavoastră, astfel:

Asigurare dezinfectanti 
Asigurare masti de protectie atunci cand situatia o impune
Dezinfectarea spatiilor de lucru

Toți angajații sunt informați constant cu privire la măsurile pe care le pot lua pentru a se proteja pe ei, colegii și familiile lor de o eventuală contaminare.
Angajații companiei care interacționează cu publicul vor folosi măști de protecție și mănuși, acolo unde situația o impune;
Se face un triaj atent al angajaților, iar cei depistați cu semne specifice de boală (gripă, răceală, etc.) sunt îndemnați să se izoleze la domiciliu de unde să contacteze autoritățile la numărul unic de urgență 112 sau la linia TELVERDE (0800 800 358).
Intern, am pregătit un protocol de urgență care include un set de măsuri și o strategie pentru situația în care ne-am confrunta cu orice suspiciune de infectare a vreunui angajat cu COVID-19.
Este important de precizat că, în conformitate cu informațiile oficiale existente la nivel internațional, nu există risc de infectare nici pentru angajați și nici pentru beneficiarii expedițiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate.

Vă recomandăm totuși să optați pentru plata cu cardul atunci când plasați comenzi către magazinele online pentru a limita încasările de numerar.

Suntem convinși că acționând responsabil, respectând toate cerințele de prevenție, putem contribui fiecare la diminuarea oricărui risc de prelungire a acestei situații influențate de numeroase incertitudini!