Meniu
Cos cumparaturi

     Comenzile primite pana la ora 12.00 vor fi procesate in aceeasi zi, iar cele primite dupa ora 12.00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. comanda minima 100 ron. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 ron.

Service GSM

ATENȚIE!!! - Această categorie este exclusivă pentru clienții care profesează în domeniu Service GSM.

Brand: Aftermarket Model: Cablu EDL flash - Qualcomm
Cablul EDL Deep Flash  Micro + C-Type este utilizat pentru un receptor defect care este deteriorat profund în sistem și nu poate identifica corect portul.Pentru a putea lucra cu cablu deep flash pentru Telefanele  Qualcomm, este necesar să puneți telefonul într-un mod deep flash. Dacă un r..
Brand: Apple Model: Magico DCSD
Cablul Magico DCSD vă permite să scrieți date în partiția SysCfg (Configurație de sistem) a memoriei NAND iPhone.Notă: Acest cablu nu poate funcționa singur, trebuie să funcționeze cu o cutie software / DFU, nu acceptam returnarea sau rambursarea.Software-ul JC poate rula numai în sistemul Windows, ..
Cablu Martview All Boot Cable Easy Switching Cablu Martview All Boot Cable Easy Switching
Stoc furnizor
Brand: AscoGSM Model: Cablu Martview All Boot Cable Easy Switching
Cablul Martview All Boot este primul cablu de boot multifuncțional din lume.Caracteristici:Qualcomm EDL (Descărcare de urgență) sau Qualcomm HSUSB diagnostic 9008. Poate fi folosit pentru a porni în mod EDL telefoanele Qualcomm care nu pot fi încărcate în modul EDL cu ajutorul butonului de volum (în..
Brand: Aftermarket Model: Cablu Miracle EDL (Micro/Type C)
Miracle EDL Cable v1.0 a fost proiectat pentru telefoanele bazate  cu cip Qualcomm pentru a le pune în modul Deep Flash, numit și Modul Qualcomm 9008.Acest cablu vă va ajuta să flashați, să decodați și să citiți blocarea modelului pe telefoanele  cu cip Qualcomm.Ce este modul Deep Flash?Da..
Brand: GPG Model: EDL Cable 2-in-1 (USB type C and micro-USB)
Cablu EDL 2-în-1 (tip USB C și micro-USB)Cablul EDL 2-în-1 (USB tip C și micro-USB) conceput pentru toate telefoanele Qualcomm pentru a le pune în modul Deep Flash, numit și Modul Qualcomm 9008.Acest cablu vă va ajuta să blocați, să deblocați, să citiți modelul de blocare pe toate telefoanele Qualco..
Brand: Aftermarket Model: USB JIG Samsun Download Mode
Acest JIG te ajuta sa pui modelele de Samsung Galaxyin Download Mode fortatElimina acel triunghi galben cu semnul exclamarii ce apare la pornirea telefonului rootat. Daca ceva nu merge bine in timpul flash-ului ROM sau in timpul root-ingului, acest USB JIG iti poate readuce telefonul in mod download..
Brand: Z3X-Team Model: Z3XASCO860456
Descriere :Z3X Box Samsung + LG Edition este un instrument final de intermitent, decodare a telefonului, reparare IMEI și instrument de service complet pentru telefoanele Samsung și LG.Z3X Box Samsung + LG Edition este un instrument suprem de intermitent, decodare a telefonului, reparare IMEI și ins..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)