Menu
Your Cart

Cabluri Service

Brand: Martview
Hero Key V2Cablul Hero-Key vă permite să conectați dispozitive cu cablul potrivit și în modul potrivit.Acest instrument magic emulează automat setările originale ale modului de cablu dorit, inclusiv valoarea corectă a rezistenței și conectând pinii potriviți împreună.Gata cu mai multe cabluri și a..
Brand: Hydra Tool
Cablu EDL Hydra Tool v2 ProAcest cablu vă permite să reporniți dispozitivul în modul EDL. Nu este nevoie să utilizați puncte de testare sau să treceți autentificarea serverului.Destinat dispozitivelor Qualcomm cu porturi de încărcare USB Type-C.  Modele acceptate (testate)XiaomiXiaomi Mi 9..
Brand: SharkGsm
Caracteristici:Mod Factory/Boot ROM (Pentru Huawei USB COM)Funcțiile de service sunt acum disponibile pentru telefoanele HUAWEI (HONOR) cu sistem de operare HarmonyIată câteva dintre cele mai utilizate funcții ale modului ROM din fabrică/Boot ROM:Eliminare FRP  pentru HUAWEI (HONOR) IDModificaț..
Cablu Magico DCSD Cablu Magico DCSD
Gratuit Stoc furnizor
Brand: Apple
Cablul Magico DCSD vă permite să scrieți date în partiția SysCfg (Configurație de sistem) a memoriei NAND iPhone.Notă: Acest cablu nu poate funcționa singur, trebuie să funcționeze cu o cutie software / DFU, nu acceptam returnarea sau rambursarea.Software-ul JC poate rula numai în sistemul Windows, ..
Brand: Martview
Cablul Martview All Boot este primul cablu de boot multifuncțional din lume.Caracteristici:Qualcomm EDL (Descărcare de urgență) sau Qualcomm HSUSB diagnostic 9008. Poate fi folosit pentru a porni în mod EDL telefoanele Qualcomm care nu pot fi încărcate în modul EDL cu ajutorul butonului de volum (în..
Cablu Miracle EDL (Micro USB și Type C) Cablu Miracle EDL (Micro USB și Type C)
Super pret -0 %
Brand: AscoGSM
Miracle EDL Cable v1.0 a fost proiectat pentru telefoanele bazate  cu cip Qualcomm pentru a le pune în modul Deep Flash, numit și Modul Qualcomm 9008.Acest cablu vă va ajuta să flashați, să decodați și să citiți blocarea modelului pe telefoanele  cu cip Qualcomm.Ce este modul Deep Flash?Da..
Brand: AscoGSM
ATENTIE!!! - Acest produs este dedicat persoanelor ce profeseaza in domeniu GSMCablu Service Miracle EDL Cable v2.0 a fost proiectat pentru telefoanele Xiaomi bazate pe Qualcomm pentru a le pune în modul Deep Flash, numit și Modul Qualcomm 9008.Acest cablu vă va ajuta să flashați, să decodați ș..
Brand: Aftermarket
Acest JIG te ajuta sa pui modelele de Samsung Galaxyin Download Mode fortatElimina acel triunghi galben cu semnul exclamarii ce apare la pornirea telefonului rootat. Daca ceva nu merge bine in timpul flash-ului ROM sau in timpul root-ingului, acest USB JIG iti poate readuce telefonul in mod download..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri DOAR pentru adaugarea produselor in cos si crearea comenzilor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.