Menu
Your Cart

Licenta Digitala

Brand: Microsoft
Garanţie 100%, în cazul în care apar probleme la instalarea licenţei, aceasta va fi schimbată automat GRATIS sau banii vor fi returnați!Microsoft Office 2021   Professional PlusEdiția Professional Plus este recomandată îndeosebi utilizatorilor care folosesc întreaga gamă de ..
149,00Ron
Brand: Microsoft
Garanţie 100%, în cazul în care apar probleme la instalarea licenţei, aceasta va fi schimbată automat GRATIS sau banii vor fi returnați!Microsoft Office 2019 ProfessionalLucrurile esentiale pentru a rezolva totul. Office Professional 2019 este destinat firmelor mici in dezvoltare care..
115,00Ron
Brand: Microsoft
Garanţie 100%, în cazul în care apar probleme la instalarea licenţei, aceasta va fi schimbată automat GRATIS sau banii vor fi returnați!Familiar si mai bun decat oricandWindows 10 este familiar si usor de utilizat, cu o multime de similitudini cu Windows 7, inclusiv meniul start. Acesta portneste ra..
105,00Ron
Brand: Microsoft
Garanţie 100%, în cazul în care apar probleme la instalarea licenţei, aceasta va fi schimbată automat GRATIS sau banii vor fi returnați!Windows 11 Pro este sistemul de operare cel mai nou oferit de Microsoft, care este dezvoltat special atât pentru utilizatorii profesionisti, cât si p..
90,00Ron
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri DOAR pentru adaugarea produselor in cos si crearea comenzilor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.