Menu
Cosul meu
20% OFF on all products Shop now

Cablu EDL Deep Flash - Qualcomm

Cablu EDL Deep Flash - Qualcomm
Indisponibil

Cablul EDL Deep Flash  Micro + C-Type este utilizat pentru un receptor defect care este deteriorat profund în sistem și nu poate identifica corect portul.

Pentru a putea lucra cu cablu deep flash pentru Telefanele  Qualcomm, este necesar să puneți telefonul într-un mod deep flash. Dacă un receptor defect poate intra în modul de pornire rapidă prin intermediul combinațiilor de taste de reducere a volumului și butoane de alimentare, șoferul poate fi recunoscut în mod normal. Va fi necesar un cablu bliț profund pentru un receptor defect care este deteriorat profund în sistem și nu poate identifica corect portul.


Cum se utilizează?

Descărcați platforma și driverul miflash

Puneți telefonul în modul Fastboot

Scoateți bateria receptorului defect

Conectați telefonul la computer cu cablu USB

Apăsați butonul ON/OFF al telefonului.

Când opriți telefonul, apăsați butonul comutator prin cablu și țineți-l apăsat timp de aproximativ 8 secunde. Managerul de dispozitiv va recunoaște telefonul ca portul 9008, ceea ce înseamnă că modul de deep flash este activat

Utilizați Flash (Firmware) original

Specificațiile produsului, aspectul și conținutul pachetului pot diferi de cele prezentate pe site și pot fi modificate fără notificare. Vă rugăm să contactați managerul de vânzări înainte de cumpărare.


Cablu EDL Deep Flash - Qualcomm

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: Cablu EDL flash - Qualcomm