Menu
Cosul meu
20% OFF on all products Shop now

Activare Licența ChimeraTool PRO

Activare Licența ChimeraTool PRO

Licența ChimeraTool PRO este cel mai popular produs al nostru. Această licență este valabilă 1 an și poate fi utilizată cu orice dispozitiv mobil pe care îl acceptăm în prezent - ChimeraTool servește o gamă impresionantă de mărci de telefoane mobile, inclusiv Samsung, Huawei, HTC, LG și multe altele. Toate actualizările de software pe care le facem pentru ChimeraTool sunt incluse în această licență, gratuit. Licența ChimeraTool PRO vă permite să efectuați un număr nelimitat de proceduri, dar vă rugăm să rețineți că anumite proceduri sunt disponibile numai cu credite suplimentare ChimeraTool.

Licența ChimeraTool PRO este cea mai bună opțiune pentru profesioniștii din industria de reparații de telefoane care lucrează cu multe telefoane de la diferite mărci.
Când achiziționați această licență, primiți doar licența - credite suplimentare, dacă este necesar, pot fi cumpărate separat.
Este important să știți că după fiecare atașament de PC pe care îl efectuați, va exista o perioadă de așteptare fixă ​​de 48 de ore. După scurgerea perioadei de 48 de ore, puteți muta în mod liber licența achiziționată pe un alt computer.

Modele suportate : Samsung, Huawei, Nokia, Motorola, Alcatel, Vodafone, Xiaomi, Oppo, Mi, Realme, Digi, Ihunt , Orange, etc.

Activare Licența ChimeraTool PRO
Comenzile primite pana la ora 15.00 vor fi procesate in aceeasi zi, iar cele primite dupa ora 15.00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 ron.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stoc: In Stoc
  • Model: ChimeraTool PRO

Opţiuni disponibile