Meniu
Cos cumparaturi

     Cea mai variata gama de produse. Comanda online, plateste cu cardul si iti livram rapid acasa ! 

Activare Licența ChimeraTool PRO

Activare Licența ChimeraTool PRO
Nou -1 %
Activare Licența ChimeraTool PRO
Transport gratuit
Acest produs beneficieaza de transport gratuit
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Model: ChimeraTool PRO
Această ofertă se încheie în:
ZIle
Ore
Min.
Sec.
740,00Ron
750,00Ron

Licența ChimeraTool PRO este cel mai popular produs al nostru. Această licență este valabilă 1 an și poate fi utilizată cu orice dispozitiv mobil pe care îl acceptăm în prezent - ChimeraTool servește o gamă impresionantă de mărci de telefoane mobile, inclusiv Samsung, Huawei, HTC, LG și multe altele. Toate actualizările de software pe care le facem pentru ChimeraTool sunt incluse în această licență, gratuit. Licența ChimeraTool PRO vă permite să efectuați un număr nelimitat de proceduri, dar vă rugăm să rețineți că anumite proceduri sunt disponibile numai cu credite suplimentare ChimeraTool.

Licența ChimeraTool PRO este cea mai bună opțiune pentru profesioniștii din industria de reparații de telefoane care lucrează cu multe telefoane de la diferite mărci.
Când achiziționați această licență, primiți doar licența - credite suplimentare, dacă este necesar, pot fi cumpărate separat.
Este important să știți că după fiecare atașament de PC pe care îl efectuați, va exista o perioadă de așteptare fixă ​​de 48 de ore. După scurgerea perioadei de 48 de ore, puteți muta în mod liber licența achiziționată pe un alt computer.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 ! Imaginile produselor pot în unele cazuri să fie comune pentru o categorie de produse (de pildă foli de protecție) sau să se deosebească puțin de aspect real la produs. Dorim să subliniem că depunem toate eforturile ca pozitii noastre să reflecte cât mai precis produse pe care le vindem.